Актуално

На фокус

Дъщеря избухна срещу майка си: Нарича ме проститутка, само защото правя секс, за да получа всичко

Дъщеря избухна срещу майка си: Нарича ме проститутка, само защото правя секс, за да получа всичко

30.01.2023

Втори Фронт

329


Момиче от Мексико е взело решението да плаща за всичко, което поиска, предоставяйки за целта своето тяло. Тя обаче не иска да бъде приемана за проститутка, само защото е намерила начин да си осигури комфорт в живота. Освен това смята, че правенето на секс, за да получи това, което желае, не е грях, въпреки множеството обиди, които отнася заради това свое решение си.

Майка ѝ обаче намира "начинът ѝ за плащане" за недостоен и е изключително разтревожена за дъщеря си. Тя е убедена, че нещата, които върши момичето, са присъщи за проститутките, и не е сигурна, че е способна да промени нещо.

От своя страна момичето признава, че се дразни на майка си, която по думите ѝ не я подкрепя достатъчно, и дори обвинява майки си, че не е полагала никакви грижи, откакто баща ѝ починал.

Междувременно най-добрата ѝ приятелка, с която живеят заедно, с изненада установила, че наема им бил плащан не с пари, а чрез секс от нейната приятелка.

По този начин тя е изгубила уважение към собственото си тяло. Не е изключено да ѝ се случи нещо заради тези "споразумения" и "сделки", не крие опасенията си в ефира на Azteca TV приятелката ѝ.

Хазяинът обясни пред цитираната медия, че договорката за този начин на плащане е била сключена още в самото начало.

Източник: Novini.bg

Свързани статии