Актуално

На фокус

Дончева: Борисов предупреди - предлагам ви мир, защото и ГЕРБ може да преследва като чакали

Дончева: Борисов предупреди - предлагам ви мир, защото и ГЕРБ може да преследва като чакали

06.04.2021

Втори Фронт

17663


След царя започнаха да търсят някой като себе си. Дотогава търсеха някой повече от тях. Затова резултатите трябва да бъдат приети абсолютно нормално. Това коментира Татяна Дончева, кандидат за народен представител от формацията „Изправи се! Мутри вън“ в ефира на Би Ти Ви.

Не си съчинявайте формации и коалиции. Ние имаме нужда от точно броене, засега няма достатъчен контрол над преброяването на бюлетините. Има вече сигнали, че са отворени редица чували, че се поправят протоколи. Не е редно да се пипа върху общия брой на гласуването. Това сме го гледали няколко пъти от страна на ГЕРБ, затова преброяването на бюлетините в големите градове трябва да се контролира много прецизно, коментира Дончева 

Първо има срив във ГЕРБ, но за Борисов е най-важно може ли да състави правителство и да похарчи парите, които ще получи България. Ревизията на неговото управление е факторът, който го плаши. Затова той каза – предлагам ви мир, защото, ако ГЕРБ започне да ви преследва като чакали, представете си какво може да ви се случи, припомни думите на настоящия премиер Дончева.

  Източник: eurocom

Свързани статии