Актуално

На фокус

Доклад на ЦРУ: Руски войници са били избити от извънземни преди почти 30 години

Доклад на ЦРУ: Руски войници са били избити от извънземни преди почти 30 години

20.09.2022

Втори Фронт

5098


СТУДЕНИ ДОСИЕТА

Руски войници са свалили НЛО с ракета земя-въздух и след това почти всичките са били избити от оцелелите извънземни, се твърде сензационно в разсекретен доклад на ЦРУ от 27 март 1993 година. Той се оказа между хилядите разсекретени файлове, публикувани от ЦРУ, пише британския „Експрес“.

Самият доклад обаче е превод от ЦРУ на съобщение в украинския вестник „Тернопил вечирний“.

Медията пише, че след падането на Горбачов от власт през 1991 година много файлове на КГБ са „се промъкнали“ до ЦРУ, включително досието от 250 страници за странното нападение от НЛО, в което имало снимки и разкази на свидетели.

Според доклада нисколетящо НЛО е преминало над военна част на учение в Сибир и един от войниците изстрелял по него ракета земя – въздух, която свалила обекта.

Страница от доклада на ЦРУ, публикувано от в. “Експрес”

Следващите описания са странни: от НЛО излезли 5 ниски същества с големи глави и огромни черни очи и използвали някакво топка от светлина, която експлодирала и вкаменила 23 войници. Те загинали, а двама, които стояли на закрито място, са оцелели.

Именно те разказали, че петте извънземни се слели в огнената топка, която святкала и съскала.
В доклада на ЦРУ се казва още, че според данните от КГБ телата на вкаменените войници са откарани за изследване в съоръжение близко до Москва.

Специалистите смятали, че структурата на телата им е била мигновено променена от лъчение, което е непознато на земната наука.

Ако данните от КГБ са истина, това е изключително заплашителен случай. Извънземните притежават технология и оръжия много над нашите предположения.“

Страница от разсекретения доклад /CIA, Express /

В документът не се обяснява защо ЦРУ е включило в досието превод на съобщението от украински вестник.

Там пък като източник се посочва канадското издание Weekly World News, което по това време пускаше много преувеличени и изфабрикувани заглавия.

  Източник: bg-voice

Свързани статии