Актуално

На фокус

Доган: „Образа на А. Доган“ целенасочено беше сатанизиран през целия период на прехода

 Доган: „Образа на А. Доган“ целенасочено беше сатанизиран през целия период на прехода

11.02.2021

ДПС Пресцентър

1248


Открито обръщение на д-р Ахмед Доган към структурите на ДПС
Приятели и съмишленици!
Преди всичко искам да изразя благодарността си към всички, които желаят поне виртуално да се върна в политиката. Честно казано, номинацията на „А. Доган“ ме изненада, защото всички знаете, че вече девета година не се занимавам с политическа дейност. Но признавам, получих и кефлийско настроение за добре свършена работа, за което също ви благодаря. 
ДПС се превърна в значима политическа формация. И вече три десетилетия почти всички новопръкнали се партии и коалиции задължително се позиционират и търсят политическа идентичност спрямо ценностната система на Движението.
Не е лошо да бъдеш управляващ параметър в геометрията на политическото пространство, но този политически статус си има и цена и тя трябва да се заплати.
Разбирам, че включването на „А. Доган“ в номинациите дава импулс за мобилизация, но същевременно с това допълнително „зарежда“ емоционалната мотивация на опонентите и противниците на ДПС, защото „образа на А. Доган“ целенасочено беше сатанизиран през целия период на прехода. И в този контекст върши работа и на свои, и на чужди. 
От гледна точка на Съдбата, няма нужда „А. Доган“ да се връща в политиката. Най-значимото ми творение в живота е „Движението за права и свободи“, което Ви принадлежи във времето.
Ако искате да ме зарадвате покажете на света какво представлява ДПС на предстоящите парламентарни избори. 
С обич и доверие, 
Винаги Ваш: А.Д. !

Свързани статии