Актуално

На фокус

"Дейли мейл" изобличи Меган в лъжа, че са ѝ "конфискували" паспорта

14.03.2021

Втори Фронт

1028


"Толкова за "конфискувания" паспорт! Меган Маркъл пътувала 13 пъти зад граница, въпреки твърдението ѝ, че документите ѝ били "конфискувани"." Под това заглавие британският в. "Дейли мейл" коментира обвиненията, хвърлени от страна на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл в скандалното интервю с Опра Уинфри, което разтърси Великобритания.

Меган Маркъл е направила поне 13 пътувания зад граница след като стана известна връзката ѝ с принц Хари - независимо от твърденията, че паспортът ѝ бил конфискуван, след като тя "влязла в семейството", пише "Дейли мейл".

Херцогинята на Съсекс заяви пред Опра, че "предала" паспорта си и шофьорската си книжка, след като била "приета в семейството" през 2016 г.

В скандалното интервю Меган заяви: "Когато влязох в семейството, беше последният път, когато видях своя паспорт, шофьорската си книжка, ключовете - всичко ми беше иззето".

39-годишната Меган искаше да внуши, че не е виждала паспорта си до момента, когато двамата с Хари напуснаха двора и се преместиха в Калифорния.

Стана ясно, обаче, пише "Дейли мейл", че херцогинята на Съсекс е пътувала до 13 чужди държави като туристка от момента, в който започна да излиза с принц Хари, до септември 2019 - когато двойката излетя за Италия, за да присъства на сватбено тържество. А през януари на следващата година двамата обявиха, че напускат кралския двор.

На Острова припомнят, че единственият британец, на когото не са необходими лични документи за пътуване в чужбина, е кралицата. Всички останали членове на кралското семейство трябва да представят паспорти при пътуванията си.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

Свързани статии