Актуално

На фокус

Детска педиатрична болница с първи думи за колата от Краси Радков

Детска педиатрична болница с първи думи за колата от Краси Радков

21.05.2022

Втори Фронт

4040


Преди няколко дни победителят в "Като две капки вода", Краси Радков, дари голямата си награда (лек автомобил ) на Столичната болница по детски болести "Проф.Иван Митев". Жестът имаше голям отзвук в медиите, а от болничното заведение приеха подаръка с думи на благодарност:

„Приехме новината с голяма радост. Много сме щастливи за жеста. Не всеки ден някой подарява кола.“
 


Това споделиха пред „България Днес“ от Столичната болница по детски болести „Проф. Иван Митев“. 

Ентусиазмът им е по повод благородната постъпка на големия победител в шоуто „Като две капки вода“ Краси Радков.  След грандиозния финал зрителите определиха актьора за най-добър имитатор с последния си образ на велики Емил Димитров. Така Радков стана шампион в десетото юбилейно издание на предаването и обяви, че дарява наградата си -, автомобил на детската педиатрия в София.

„Ние сме благодарни на господин Радков. Наистина това е много благородна постъпка! Не всеки отстъпва толкова голяма награда за доброто на децата. Много малко останаха хората, които ги правят тези жестове“,  допълват от педиатрията.

Постъпката на Краси Радков е силно оценена, тъй като болницата разполага само с една лична кола и тя е тип баничарка. За момента педиатрията все още не е решил за какво ще бъде използвано новото превозно средство, но със сигурност ще им е в голяма помощ.

Източник: zajenata.bg

Свързани статии