Актуално

На фокус

Депутатът Пламен Николов е вторият кандидат за премиер на Трифонов

Депутатът Пламен Николов е вторият кандидат за премиер на Трифонов

30.07.2021

Втори фронт

10792


Депутатът Пламен Николов е вторият кандидат за премиер на "Има такъв народ". Придружен от партийни шефове, Николов отиде при президента Румен Радев, за да получи от него проучвателния мандат за съставяне на правителство.

Пламен Николов отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността.

Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети.

От партията на Слави Трифонов ще разполагат със седем дни, за да успеят да сформират кабинет. В случай, че не получат подкрепа от страна на останалите партии, мандатът отива при втория.

По Конституция ПГ на ГЕРБ-СДС, които също ще имат 7 дни. От партията на Бойко Борисов вече многократно заявиха, че веднага ще върнат папката.

   Източник: СЕГА, EUROCOM

Свързани статии