Актуално

На фокус

Д-р Енчев отнесе кола на пътя и се скри, отказал да изчака полицията

Д-р Енчев отнесе кола на пътя и се скри, отказал да изчака полицията

22.05.2021

Втори фронт

17212


Д-р Невен Енчев е катастрофирал пред болница „Медлайн“ в Пловдив в петък вечетра. За това съобщи пострадалият шофьор на автомобил Ауди „А6“. Преди няколко часа д-р Енчев се връщал към медицинското заведение и при опит да паркира ударил колата на мъжа, докато той бил вътре, съобщава Лупа бг.

„Излезе от колата аз го попитах какво ще правим сега, а той ми каза, че няма да се занимава с мен и се качи в болницата“, разказа потърпевшият. Според него и други очевидци д-р Енчев се е държал странно.

Хората са извикали полиция. Екип на униформените е дошъл пред болницата, но д-р Енчев отново отказал да слезе и да се яви пред органите на реда. Опитали се да го потърсят и вътре, но докторът бил неоткриваем.

Потърпевшият е пуснал жалба във Второ РУ на МВР в Пловдив. За момент полицията ще приготви протокол за ПТП и акт на виновника. Предстои да стане ясно дали ще могат да бъдат иззети записи от камерите на медицинското заведение.

Припомняме, че преди по-малко от две години д-р Енчев отново бе замесен в пътен инцидент. Тогава с брандирания си „Ситроен“ с името и емблемата на резиденцията си в Белащица „Алхимиста“ той помля „Ауди“ А4 и още един автомобил. За щастие нямаше пострадали.

  Източник: onovini.eu

Свързани статии