Актуално

На фокус

Чудовищно: Ваксинираха млада жена, вече заразена с ковид! Жената е с опасност за живота!

Чудовищно: Ваксинираха млада жена, вече заразена с ковид! Жената е с опасност за живота!

27.09.2021

Втори фронт

5551


Млада жена, на 28 години от Петрич, в отлично здраве, спортист по професия е станала жертва на чудовищна небрежност и некомпетентност от страна на лекар.
По информация на доц. Мангъров момичето е заболяло от ковид 19, получило е всички характерни симптоми – загуба на вкус и мирс и е отишло за консултация в имунизационен пункт.
Там баче, не само че не са взели предвид вече наличния положителен ковид тест на пациентката и загубата на обоняние, а дори напротив – накарала младата жена да си сложила ваксина, защото „това щяло да помогне по-леко да се мине през болестта“.
В резултат, вече болната от ковид млада жена, била ваксинирана  с „Янсен“ и последствията са ужасяващи.
Към момента, по информация на доц. Мангъров, момичето, получило сериозни усложнения близо 20 дни след сложената ваксина и е приета в реанимацията на „Окръжна“.
 

За състоянието й се знае следното: 28-годишната жена е на апаратна вентилация, с мозъчен кръвоизлив, с тромбоза на кавернозен синус и Синдром на дисиминирана интравазална коагулация. Запитване за състоянието на пациентаката е изпратил и лидерът на АБВ Румен Петков към ръководството на болницата.
Близките на жената са потресени от крещящата безотговорност и некомпетентност на личния лекар, дръзнал да ваксинира вече заразен с вируса човек – в разрез с всички установени медицински практики.
Повече информация за  състоянието на жената и причините един млад и здрав човек да стигне до болница с такива усложнения – очаквайте по-късно на vtorifront.bg.

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания