Актуално

На фокус

Човекът на Пеевски в Нова напуска управлението на телевизията

Човекът на Пеевски в Нова напуска управлението на телевизията

19.01.2021

Гласове

2552


Управителят на Нова Броудкастинг Груп Ива Стоянова се оттегля от компанията заедно с братя Домусчиеви и вече не е част от нейния екип. Това става ден след съобщението на Комисията за защита на конкуренцията, че одобрява сделката за продажба на NOVA на United Group. Ива Стоянова бе човекът на Делян Пеевски, който управляваше чрез нея Нова тв, въпреки, че официалните собственици бяха братя Домусчиеви.

Ето какво се казва в съобщението, разпространено от Нова телевизия:

Управителят на Нова Броудкастинг Груп госпожа Ива Стоянова се оттегля от компанията заедно с братя Домусчиеви и вече не е част от нейния екип. Тя обяви днес, че напуска управлението на най-голямата мултиплатформена медия в България. Това става ден след съобщението на Комисията за защита на конкуренцията, че одобрява сделката за продажба на NOVA на United Group – водещ доставчик на телекомуникационни услуги в Югоизточна Европа.

Ива Стоянова: „Станах управител на Нова Броудкастинг Груп след покана от досегашните собственици Кирил и Георги Домусчиеви и смятам, че е редно и достойно да се оттегля заедно с тях. Благодаря им за доверието, както и за приноса им за развитието на групата. Щастлива съм, че в момента медията е абсолютен лидер на пазара и по гледаемост, и по приходи. Работих с изключително мотивиран екип от професионалисти, които вярвам, че ще постигат още по-големи успехи и им ги пожелавам от сърце.“

Господата Кирил Домусчиев и Георги Домусчиев, както и целият екип на Нова Броудкастинг Груп благодарят на госпожа Ива Стоянова за ползотворната и всеотдайна работа, и й пожелават успехи в бъдещи професионални начинания.

 

Свързани статии