Актуално

На фокус

Бургазлийката Християна примамвала мъже по дискотеките на Слънчака, а приятелите й Георги и Мартин ги пребивали

Бургазлийката Християна примамвала мъже по дискотеките на Слънчака, а приятелите й Георги и Мартин ги пребивали

24.09.2021

Втори фронт

5808


Млада бургазлийка е действала като примамка за наивни мъже в Слънчев бряг.

Християна примамвала мъже, а приятелите й Георги и Мартин ги пребивали

23-годишната бургазлийка Християна Т., приятелят й Георги К. (26 години) и Мартин М. (на 33 години) са сформирали трио на порока, оперирало в Слънчев бряг преди три лета, предаде Флагман.

За престъпните им действия се разбира едва сега, когато те получиха справедливи присъди от Окръжния съд в Бургас.

Тримата не са открили топлата вода, а работели по позната схема от края на 90-те години.

Християна, тогава 20-годишна красавица, с провокативен външен вид, търсила жертви по нощните клубове. Тя ги съблазнявала и привиквала в своята хотелска стая, но вместо една невероятна вечер с пленяваща девойка, те попадали на двамата й приятели, които ги пребивали и задигали парите.

Пострадалият е мъж с инициали С.С. На 8 август 2018 година той бил прелъстен от Християна, а Мартин и Георги го нападнали и задигнали портфейла му, в който имало 960 лева. Между кориците по делото става ясно, че Георги го поступал здраво.

С.С. си потърсил правата, пуснал сигнал в полицията, което довело до незабавния арест на престъпното трио.

Днес Бургаският окръжен съд гледа делото им, като наложи на Мартин наказание от две години ефективно, които да изтърпи при първоначален строг режим, на Георги – година и половина затвор, а на Християна – условна присъда.

Адвокатът на Георги К. пледира, че подзащитникът му извършил нападението от ревност – бил приятел на Християна и се афектирал, след като я видял с друг. Номерът му обаче не мина и Георги бе осъден. За негов късмет и той, и Християна са с чисто съдебно минало и се отърваха със сравнително леко наказание.

Мартин пък ще „полежи“ зад решетките, защото се оказа, че не само е осъждан, но и в условия на изпитателен срок за условното си предсрочно освобождаване. Той ще трябва да изтърпи и остатъка от предходната си присъда.

   Източник: onovini.eu

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания