Актуално

На фокус

Братя украинци, у вас така ли паркирате?

Братя украинци, у вас така ли паркирате?

19.05.2022

Втори фронт

5233


Лъскавото ауди на млада красавица бе отнесено с паяк от кръстовище в центъра

Лъскаво черно ауди с украинска регистрация бе откарано с новия елегантен паяк към наказателния паркинг в центъра на Бургас. Това стана, след като служители на УКОРС, се повъртяха минута-две около возилото, запушило кръстовището на ул.“Михаил Лермонтов“  с ул.“Шипка“.

Нещо повече – украинският автомобил бе качен върху тротоара и на практика правеше невъзможно пресичането, в т.ч. и на слепите, защото гумите запречваха маркировката, предназначена за тях.

Самите действия на служители от паяка предизвикаха вниманието на случайни минувачи.

Чак около час по-късно, след като аудито бе отнесено, се появи и собственичката му, според твърденията на магазинерите от близките търговски обекти. Тя била неприятно изненадана, суетяла се наоколо и твърдяла, че си пуснала смс за синя зона.

Проблемът бе в това, че мястото, където бежанката бе спряла не беше в обсега на синята зона.

Паякът отнесе скъпото ауди към наказателния паркинг

Любезно й бе обяснено къде се намира наказателният паркинг, пишат ни нашите читатели и добавят, че по данни на УКОРС една четвърт от наказаните дневно на територията на бургаска община са украинци и тук не толерираме водачи на автомобили, които не спазват нашите знаци за движение по пътищата, които по нищо не се различават от украинските.

  Източник: flagman

 

Свързани статии