Актуално

На фокус

Божков: Държавата е рекетьор, разпределя според Шиши и Доган (видео)

Божков: Държавата е рекетьор, разпределя според Шиши и Доган (видео)

04.01.2021

Втори Фронт

2314


[video]

ПП „Гражданска платформа “Българско лято” проведе Учредителното си събрание. Поради извънредната епидемиччна обстановка в страната и действащата забрана за провеждане на масови мероприятия, събранието бе първото по рода си, проведено изцяло онлйан. Над 900 Учредителни членове на партията се събраха онлайн.

"Време е заедно да отворим нова страница. Никой досега не Ви даде възможност, а Вие можете. Дълбоко в себе си всеки се съмнява, че хунтата не може да бъде победена. Аз обаче не се съмнявам, знам, че може и трябва да бъде победена. По един или друг начин всеки един от нас е потърпевш от провала на прехода. През последните 30 години всички се изредиха, но заедно имаме последен шанс и аз няма да Ви предам. Знаете, няма бъдеще без образование, няма живот без здравеопазване, няма прогрес без чиста природа, богата култура, здраве и икономика", каза той.

"Няма успех без справедливост. Няма как да има България без свобода. Свобода на предприемачество, свобода на духа, свобода на действието. Защото България е Европа, България е буквите на Кирил и Методий, наследство на Тракийските царе и техните днешни потомци - младите хора. Когато държава престане да бъде мутри за бизнеса, тогава ни очаква възход", коментира Божков.

"Държавата е рекетьор, разпределя Вашите средства според Шиши и Доган. Всички плащаме данък "Корупция", докато загиват хора на пътищата и пред стълбите на болниците. Природата ни умира, морето е във фекалии, въздухът е отровен. Това ще спре - идва време за справедливост", допълни

 

 

Свързани статии