Актуално

На фокус

Борисов: Защо искате да ни стържете бе, сладкиши?

Борисов: Защо искате да ни стържете бе, сладкиши?

26.06.2021

Втори фронт

2537


Експремиерът Борисов продължава с туристическите разходки.

Този път край планина Голо Бърдо. Заедно с него бе и бившият министър на финансите и на здравеопазването Кирил Ананиев. Комичното – Борисов събра туристите на една пейка да плюе по служебния кабинет и да чете на гербаджиите приказка, която той сам кръстил „Приключението на Асен Василев в чудния свят на държавните финанси“, пише Фрог нюз.

„Нали знаете, че обичам с документи. Ела, Ананиев, до мене. Минете е така зад мене и седнете. Елате сега да слушате. Звучи все едно ще ви чета приказка, но това е суровата реалност. Можем да го озаглавим „Приключението на Асен Василев в чудния свят на държавните финанси“. Виж колко романтично звучи. Не обиждаме никой“, започна Борисов.

Последва тирада от подигравки по адрес на финансовия министър в служебното правителство Асен Василев.

„Това са опасни хора, нищо общо нямат с нашата добронамереност“, предупреди страховито бившият министър-председател.

„Защо искате да ни стържете бе, сладкиши? Че сме ви оставили най-добрите финансови параметри и по чекмеджетата намирате по милиард и 500 млн. ли?“, попита Борисов, явно забравил колко имаше в неговото ЛИЧНО нощно шкафче.

„Понеже ти винаги ми казваш, че няма пари в бюджета, Асенчо явно ни е подслушвал и сега и той казва, че няма пари“, обърна се Бойко Борисов към Кирил Ананиев.

„Какво бръмчи тука. Дрон? Кой го измисли това? Ти ли го управляваш? Радев да дойде да се учи. Той с един дрон ме шпионираше. Беше много забавно“, направи се на остроумен Борисов преди да започне с „приказката“, както той я нарече.

Който иска снимка или нещо… тука е много хубаво – зад мене стъпвайте всички“, нареди накрая Вождът.

    Източник: onovini.eu

Свързани статии