Актуално

На фокус

Борисов в Белово: Децата на баш комунистите станаха демократи! В неделя теглим чертата

Борисов в Белово: Децата на баш комунистите станаха демократи! В неделя теглим чертата

02.04.2021

Втори Фронт

2750


ГЕРБ и СДС действаме заедно, защото децата на баш комунистите станаха демократи и искат да говорят от името на дясното, в неделя, както Радев каза, като теглим чертата, ще видим кой има право да говори от името на народа. Това каза премиерът и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на обиколка в Пазарджишко, става ясно от видео в профила му във „Фейсбук“. 

Борисов е придружен от водача на листата на ГЕРБ-СДС в Перник и министър на финансите Кирил Ананиев и от водача на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч и зам.-регионален министър Николай Нанков. Към тях се присъедини и външният министър и водач на листата на ГЕРБ-СДС в Пазарджик Екатерина Захариева. 

Борисов съобщи още веднъж за предстоящата доставка на ваксини  и каза на външния министър да благодари на колегите си в ЕС. "Днешната дума е "солидарност". Толкова съм радостен, че имаме такъв Европейски съвет и ЕС, който да мисли за всички, да е справедлив. Сега ще вървим с ваксинационния план максимално бързо. Благодаря на всички", допълни той.

"Тука живеят точно толкова важни хора, колкото живеят и на Третия лъч на метрото, но там отидоха над 3 млрд., а тука с по 20-30 млн. хората даже повече им се радват, а София я направихме кукла - няма нещо, което не е направено. Ако сме опозиция, три пъти по-гласовити от тях ще бъдем и те ако си мислят, че сме забравили, като са опозиция какви работи са правили, напротив ние там сме много по-силни, но е лошо за държавата. Но както Радев каза вчера, се надявам - утре да мислим, в неделя да гласуваме", заяви Борисов.

   Източник: glasove

Свързани статии