Актуално

На фокус

Борисов: Първият не се е оттеглил. Когато отборът печели не прави смени

Борисов: Първият не се е оттеглил. Когато отборът печели не прави смени

21.04.2021

Втори фронт

6082


Дали ГЕРБ е токсичната партия? Гредахте ли ги вътре в болницата докторите как искаха да им се подписвам на престилките? Ще ви ги покажа. Това каза горделиво министър-председателят в оставка Бойко Борисов пред отбрани медии при изписването си от „Софиямед“. Към този час той трябваше да бъде в парламента, но уви…
„Какво правим с мандата – официално писмо до „Демократична България“, за да чуем техния официален отговор. Много ми е много странно тази уж дясна партия как изведнъж започна да харесва и е готова без абсолютно никакви претенции да подкрепи Слави Трифонов. Ще кажа само една история. Бяхме веднъж със Слави Трифонов на кино и срещаме Иван Костов със съпругата си. Той се здрависа с мене, Трифонов си подаде ръката, Костов си бръкна в джоба и не му даде ръка. Партията на Иван Костов днеска безусловно подкрепя „Има такъв народ“, а не най-голямата дясна, европейска, призната от всички партия ГЕРБ – като започнете от Зьодер, ХДС, ХСС, Орбан, Пленкович, Мицотакис и много други“, недоумява Борисов.

Той предупреди Трифонов да си има едно наум с Христо Иванов, защото му готвели капан. „Аз съм му сърбал попарата на Иванов“, отсече Борисов.

От думите му стана ясно, че ГЕРБ са готови за преговори и с „Има такъв народ“. В преговорния екип ще бъдат Дани Митов, Любен Дилов и Калин Вельов.

Ако не направят правителство, всички ще тичат при татко Румен за служебно правителство, каза Борисов. На въпрос дали ще се включи в битка с презиреднат, той отговори "Разбира се!"

„За Нинова мра да стои начело на БСП“, изказа се Бойко Борисов.

На въпрос дали ще изненадада Народното събрание и да се яви там, Борисов отговори: "Е, как да отида сега там".

Първият не се е оттеглил. Когато отборът печели не прави смени, завърши Борисов. Въпросът тук е защо отстъпи тогава премиерското място на Дани Митов.

  Източник: frognews

Свързани статии