Актуално

На фокус

Борисов обяви, че излиза в отпуск и няма да е в парламента утре ВИДЕО

Борисов обяви, че излиза в отпуск и няма да е в парламента утре ВИДЕО

15.04.2021

Втори фронт

6808


“Съжалявам искрено, че още в първия ден на новото Народно събрание бяха излъгани очакванията на хората. Стана ясно, че енергията на младите, желаещи по-добър живот, се използва, за да се намърдат в парламента добре забравени стари лица. ”

Това заяви Бойко Борисов по време на днешното извънредно заседания на Министерски съвет. 

“ГЕРБ ще внесе в Народното събрание предложение за въвеждане на мажоритарна избирателна система. Ако нашите политически опоненти уважават гласа на над 2,5 млн. българи, нека да го приемат. Но съжалявам, че тези, които години говореха, че това е най-важното, сега се отметнаха. Дори се плъзнаха по една популистка плоскост да направим субсидията на париите един лев и така да вкараме цялата политическа класа в ръцете на олигархията", коментира още Борисов.

“Възложих на вицепремиера Томислав Дончев утре да депозира в парламента Плана за възстановяване и устойчивост и нека народните представители да го приемат или променят. Аз ще се отнеса сериозно към съставянето на нов балансиран, евроатлантически кабинет и от утре излизам в отпуск като министър-председател.”, допълни премиерът

[video]

Свързани статии