Борисов нарежда от хола: Колега Трифонов, без ДПС и БСП няма да може да минеш в парламента

Борисов нарежда от хола: Колега Трифонов, без ДПС и БСП няма да може да минеш в парламента

29.04.2021

Втори фронт

613


Премиерът в оставка отново се включи на живо във Facebook. Пряко се предава поредното заседание на Министерския съвет от Банкя, за да се скара на Слави Трифонов и с ирония да заяви – понеже сме много добре финансово, икономиката върви и парите са в изобилие, ще похарчим още 80 милиона лева за нови избори и за кефа на някого. Трябва да се отбележи, че сумата е намаляла драстично в думите на премиера, който съвсем наскоро обяви, че тя ще е двойна.
Борисов предупреди, че пораженията за държавата ще са чудовищни.

„Няколко пъти народът ни връща, след като милиарди изтекоха от КТБ и т.н. Първата година при наше връщане е само пълнене на дупките през този период. Криво ми е, но не че не сме на власт, а че те имат всички възможности, които ние нямахме“, заяви Борисов.

Той хипотетично даде пример, че на следващите избори ГЕРБ не са първи, а втори или трети и се обърна към Слави Трифонов с думите, че партиите на статуквото – БСП, ДПС, отново ще са в парламента и пак няма да може без тях.

Тогава пак сме щели да кажем, че не ни харесва и пак ще правим избори, но “през това време държавата ще лети по нанадолнището”.

  Източник: onovini.eu

Свързани статии