Актуално

На фокус

Борисов към репортерите: След нас ще дойдат и за вас, но вие сте деца на комунисти! ВИДЕО

Борисов към репортерите: След нас ще дойдат и за вас, но вие сте деца на комунисти! ВИДЕО

09.07.2021

Втори фронт

1607


С такъв терор и репресия, на каквито в момента сме свидетели, е имало на 9-и септември и така са смачкали опозицията. След нас, ще дойдат и за вас, но вие сте деца на комунисти – гарван гарвану око не вади.

Това заяви на брифинг пред репортери Бойко Борисов.

„Така че не им обръщайте внимание! Уважаемите журналисти ни питаха – не ви ли е страх? Питаха ни, защото знаеха какво се задава. След нас ще дойдат за вас – така управляваха комунистите. Гарван гарвану око не вади! Стават смешни! Аз не знам уважаемите български медии дали са наблюдавали друг път такова ярко вмешателство в предизборната кампания, на който и да било министър. Аз не съм. Всеки ден предизборният щаб на кандидат-президента Радев се изказва срещу една партия“, допълни Борисов.

Борисов изтъкна, че най-важната оценка за него и ГЕРБ е тази на ЕНП, предаде eurocom.bg.

Той се възмути от наглите твърдения, че са били подслушвани. „После ядохме хора, после идваха да ни разпитват. Аз никога не съм се крил зад имунитет! И сега продължават да говорят как сме купували гласове! Ние една стотинка не сме взели – виждате – пълни зали, хиляди хора. Те се борят сега за „равен мач“ или да ни бият с един-двама депутати. Коя друга партия беше така поздравена, коя получи такава подкрепа? За да ни маскари европейската следствена служба…“, заяви Борисов.

„И аз призовавам Радев на процес! Заради машините, които докараха и заради флашките“, подчерта той.

„Колкото повече ни пресират – пак ще го кажа на футболен език – когато една партия я притискат от всички по най-безобразен начин, тя ще стане партия на народа. Запомнете ми думата – след два месеца ще ви поканя. Те няма да се спрат! Ние си изкарахме пълен мандат! Каква оставка сме ви дали?!“, коментира още Борисов.

„Желая ви да сте живи и здрави. И в неделя, въпреки хаоса, който ще причинят, вероятно това им е целта, да отидем да гласуваме. По социализма имаше квота за ОФ-то и БЗНС-то, всички други гласуваха за БКП. Ето това искат да направят сега. Но така явно им е най-добре – еднолично управление“, заяви Бойко Борисов.

   Източник: onovini.eu

Свързани статии

Левицата