Актуално

На фокус

Борисов гласува, обвини Радев за датата на вота и отиде в манастир

Борисов гласува, обвини Радев за датата на вота и отиде в манастир

04.04.2021

Втори Фронт

6449


Премиерът Бойко Борисов гласува с хартиена бюлетина в Банкя.

Ако не беше инатът на президента и изборите бяха след седмица, щяхме да сме в по-добра кондиция. Процентът на заболелите върви надолу, ваксинирали сме вече над половин милион, обяви Борисов след като гласува.

Това са най-скъпите избори, вероятно ще излязат над 150 милиона, заяви още министър-председателят, като подчерта, че не е правил точна сметка. Ако някой иска да дава по 150 милиона през няколко месеца, това си е негова работа, коментира той.

Борисов благодари на всички, работили по организацията на изборите, и честити Великден на католиците. Така реши президентът Румен Радев, подчерта отново той за датата на вота.

„Пожелавам честни и почтени избори, за да може народът да ни подреди така, както е решил. Аз винаги съм се съобразявал с волята му, ние водихме най-толерантната и най-добронамерената кампания, показвахме направеното и резултатите. Важно е България да продължи да бъде управлявана по европейски и да бъде стабилна, каза още премиерът. Нека да отвърнем на лошото с добро и да бъдем позитивни, завърши Борисов.

След това, той отиде в Дивотинския манастир. 

  Източник: offnews

Свързани статии

Левицата