Актуално

На фокус

Борисов: До 4 април ще говорят лъжи и ще се пускат компромати, а ние ще показваме как строим ВИДЕО

Борисов: До 4 април ще говорят лъжи и ще се пускат компромати, а ние ще показваме как строим ВИДЕО

27.03.2021

Втори Фронт

939


"До 4 април ще се говорят лъжи и измислици, ще се пускат компромати, а ние само ще мълчим и ще показваме как строим. Това каза премиерът Бойко Борисов от Сливен. Той е придружаван от заместник-регионалния министър Николай Нанков и министъра на земеделието Десислава Танева.

Това е дълго чакан проект за хората от кв. „Речица“, които десетилетия наред са били лъгани, правени са няколко копки и се е стигало само до тях. Този проект костваше много усилия и административен капацитет и от Община Сливен, и от МРРБ. Благодаря на Нанков, че защитихме кв. „Речица“ като част от урбанизираната територия на Сливен. Стана възможен европейският проект за канализация в квартала, което беше чакано от 2007 г.“, отбеляза Танева.

Премиерът Борисов заяви: „Това, което сме обещали на хората като канализация, ще го построите. Ето го водопроводът. Това, което сме обещали, отпуснали сме пари и се строи. Не говорите нищо. Само мълчите и показвате. В София има измислени, жълти новини в момента. Казал съм да направят една пресконференция да им покажат лъжите и измамите, защото те няма какво друго да покажат. Извадили от 2017-та, 2018-та, когато сме помагали на социално слаби, те пуснали нещастниците говорят, че сега сме купували социално слабите. Ще им покажем с прессъобщения 2019-та кога и къде сме го правили. Абе, лъжци, измамници – те не могат друго да покажат и кажат. Сега ще ги оборим с факти“.

[video]

Източник: Гласове

Свързани статии