Актуално

На фокус

Борис Бонев: Тъй като кадрите на ГЕРБ свършиха, е напълно нормално послушните партийни калинки да бъдат развъртяни

Борис Бонев: Тъй като кадрите на ГЕРБ свършиха, е напълно нормално послушните партийни калинки да бъдат развъртяни

05.10.2021

Борис Бонев, фейсбук

1408


Тъй като кадрите на ГЕРБ свършиха, е напълно нормално послушните партийни калинки да бъдат развъртяни на нови и нови топли местенца. Предвид назначението на Ивайло Иванов, уволнен от МВР заради побоищата над протестиращи, като директор на Столичен инспекторат, реших да подпомогна Йорданка Фандъкова с още идеи как нейните съпартиици могат да допринесат за нейния "нов екип с нови идеи" 

 Вежди Рашидов - за нов зам.-кмет по културата. Главният мултак на Републиката отдавна има интерес към София предвид невероятно здравия и естетичен проект за Ларгото, изпълнен по време на неговия престой в Министерство на културата.
Цецка Цачева за зам.-кмет по правните въпроси. Сигурен съм, че Майката на нацията и уменията ѝ да купува луксозни апартаменти от Артекс в ж.к. Изгрев на цени много под пазарните и да ѝ се разминава, ще бъдат високо оценени от Фандъкова.
 За нов главен архитект предлагам да бъде повикан обратно от консулската служба във Валенсия Пламен Георгиев, станал известен като Пацо Терасата. Няма съмнение, че именно той би се справил страхотно със задачата да следи за незаконното строителство.
 За нов шеф на потъналото в над 1 млрд. лв дългове общинско дружество Топлофикация, предлагам кумеца Делян Добрев. Сигурен съм, че след като назначи свои роднини и приятели на ключови позиции в дружеството, новият директор ще съумее да договори и евтини доставки на пелети от завода на майка си и баща си, с което цената на топлото в София безспорно ще тръгне надолу.
Готов съм да помогна и с други имена, ако г-жа Фандъкова продължава да се затруднява да управлява София. Цвета Караянчева, Влади Горанов, Стоян Мавродиев, Ивайло Московски, Николай Нанков и десетки други верни партиици със сигурност ще се отзоват за #РаботаРаботаРабота, за да сложат ред в хаоса!
 

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания