Актуално

На фокус

БОЕЦ: Държавата на кренвиршите! Борисов раздаде половин милиард, но не купи бусове за ваксините

БОЕЦ: Държавата на кренвиршите! Борисов раздаде половин милиард, но не купи бусове за ваксините

27.12.2020

Втори Фронт

1898


Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев насписа гневен пост провокиран от  това, че ваксините вчера тръгнаха към отделните градове с бусове на фирма за кренвирши.

Ето и какво написа в социалните мрежи Георги Георгиев:

„ДЪРЖАВАТА на кренвиршите!
Ваксините пристигнаха с бусове за… кренвирши.

Сами по себе си ваксините са тежка тема в България. Правителството на мафията обаче използва всяка възможност, за да маргинализира и освини допълнително всичко. „Ключът към успеха“ е да обвиняват за всичко гражданите, медиците и тн.  и предварително да се подготвят за поредният провал с дежурните обяснения, димки и лъжи.

Борисов раздаде последните месеци от джама на джипката поне половин милиард за асфалт и „бог да прости“, за да задържи прогнилата си власт. Можеха да се купят три специализирани буса за жълти стотинки за лабораторията и ваксините да се транспортират с тях. А не с камиони за кренвирши. Да, ама не. Да ви припомня ли, че в България строителството на магистрални лотове се печели от сладкарници? А  пречиствателни станции се „усвояват“ и строят от наши фирми за боза или пелети?

Това е картината – държавата на кренвиршите. На ментета, на полуфабрикатите в политиката, на гнусните  жили, кости и хрущяли в парламента.

И чакам до дни да почнат да обвинявате гражданите, че били антиваксъри, че не искали да се ваксинират, че  не вярват на мутрата, дето ги такова с 200 още за закуска. Но, запитайте се, кой ще вярва, ако ти карат ваксина в бус за кренвирши? Защо го правят тогава, защо убиват и малкото нормалност, която е останала по земите ни?

С една глупост унищожават труда на медиците.

Защото това знаят, това могат и това правят. Управляват ни тъпи и алчни изроди, които освен да лъжат и крадат нищо друго не могат да правят.  БОЕЦ разобличаваме престъпленията им и водим битка срещу това зло за свобода и справедливост!
Мафията не спасява, мафията лъже, ограбва и убива.

Премиера -кренвирш е пътник, но преди да си отиде ще „занули“ каквото може с надеждата, че в завещаният мрак ще може да се прероди и върне отново.

Не става. Но бусовете за кренвирши стават и  за бюлетини. Само казвам, да си знаете.
Битката продължава.
26.12.2020г. – Георги Георгиев – БОЕЦ
#БОЕЦ“

Свързани статии