Актуално

На фокус

Българската политика е племенна структура

Българската политика е племенна структура

18.09.2022

Петър Кичашки

140


Една от причините никой да не харесва българските партийни шушумиги е, че нямат капчица себекритика и обективност. Цялата им работа е следната: "Аз съм пич, онзи отсреща е боклук". 

И всичките така викат. 

Ицо Хазарта пее срещу всички, ама пропуска Руди Гела, Здрасти, аз съм Наско, Дедо Еконтий и всички други такива смешности. ГЕРБ като бяха на власт правеха същото. БСП преди тях също. Всичките са от един дол дренки - нямат никакво усещане за собствените си кривици и пропуски, тупат се само по гърдите и обясняват колко са велики.


Българската политика е племенна структура, в което племената воюват за правото да грабят ресурсите на всички. Няма никакво значение кой в какво вярва, всички вярват само в кокала, който ще държат докато могат. 

А като го изпуснат ще изтерясват. Високомерни лицемери, които са заети да се ругаят един друг. 

А никой от тях не мисли за вас. За хората, които едва връзват двата края и се чудят как да си пратят децата на училище. За бизнеса, който е разпъван на кръст от алчна бюрокрация. За онези хора, за които би трябвало да мислят. Но не мислят, защото са заети със себе си. Едни хилядатина човека из софийското плато командват парада, а вие... вие сте забравени и изоставени. 
 

Тук въпросът е само един - колко време мислите, че тая работа може да продължава така?

Свързани статии