Актуално

На фокус

Бившият шеф на митниците показа какво е подарил на Пламен Узунов ВИДЕО

Бившият шеф на митниците показа какво е подарил на Пламен Узунов ВИДЕО

15.06.2021

Втори фронт

1223


След като бившият шеф на Агенция „Митници“ Петко Петков и президентският съветник Пламен Узунов бяха записани от видеокамера как си бъбрят в столичен ресторант, се появиха кадри в няколко медии. След като пили по кафе, Узунов поличул плик. В последните дни съдържанието му разбуни много духове. Днес Петков излезе с позиция до медиите, в която показва както точно е подарил на съветника на държавния глава.
Бившият шеф на митниците изпрати видеозаписи от камерите в магазина, от който е закупил подаръка на Узунов.

Ето какво пише Петко Петков в писмото си до медиите:

Уважаеми медии,

През последните дни съм подложен на изключително недостойна кампания, която очерня моето име. Смятам, че е нередно в медиите да се тиражират непроверени факти, които са внушени единствено от политическа корист. Изобщо нямаше да се занимавам с този поръчков сценарий, ако ставаше въпрос само за мен, но е очевидно, че истинската атака е срещу президентството на България.

Затова призовавам медиите, които тиражираха лъжите срещу мен, да дадат глас и на истината, чрез фактите, които предоставям. А те са: преди време помолих г-н Узунов за помощ, тъй като се нуждаех от трансплантация на черен дроб. Същият ме свърза с наш сънародник в чужбина, който ме насочи към клиника в Швейцария, в която ми бе извършена животоспасяваща операция.

В знак на чисто човешка благодарност на 19 май се срещнах с г-н Узунов в столичен ресторант. Нито г-н Узунов, нито аз имахме притеснение да се срещнем публично в този ресторант, още повече, че на съседна маса седеше депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Малко преди това посетих магазин за алкохол, където избрах чисто мъжки подарък – бутилка ром и пури, които продавачът постави в познатата на цяла България торбичка, благодарение на вас - медиите.

Прилагам в писмото видеозаписите от магазина, от които се вижда посещението ми, направените от мен покупки, подаръчната торбичка, датата и часът. Разполагам и с касовия бон и извлечението от дебитната карта, с която заплатих, които съм готов да предоставя на компетентните органи при необходимост.

Моля, така както старателно отразихте кадрите с манипулативни внушения по мой адрес от камерите в ресторанта, така да публикувате и изпратените от мен видеозаписи и настоящето писмо в името на истината.“

„Евроком“ препубликува видеозаписите, разпратени от Петков.

    Източник: frognews

Свързани статии