Актуално

На фокус

Бившият на Джулката с нови записи "Ще те убия, намушкам, заровя" (ЗАПИС)

Бившият на Джулката с нови записи

12.11.2021

Илиян Найденов, фейсбук

3556


От месеци насам живея с четири основни и ежедневни заплахи! Ще ги степенувам по важност за мен!
1.      Ще ти взема детето и ще се погрижа да не го видиш повече.
2.      Ще те убия, намушкам, заровя и т.н.
3.      Ще кажа, че ме биеш и ще те вкарам в затвора.
4.      Ще ти съсипя бизнеса и ще агитирам всички срещу теб и продуктите ти.
За мое съжаление имам достатъчно трезва мисъл за да преценя, че е напълно възможно всяка от тях да бъде осъществена. Това е и причината, поради която не си тръгнах много отдавна. Всеки може да говори отстрани и да съди. Не се сърдя на никого, но не знаете какво е да слушаш ден след ден за „какви връзки ще се използват срещу теб“ и „съдът в България дава детето на майката каквото и да се случи“. За бизнеса даже няма да коментирам.. хич не ми е приоритет в момента.
Качвам тези 2 записа с ясното съзнание да се защитя и насоча органите на реда ако с мен се случи нещо. Може да не ви звучи сериозно, НО аз не искам да се окаже, че институции, хора и групировки могат да ми навредят. Твърде много пъти съм заплашван с това! Държа да отбележа, че всички доказателства за случващото се с мен от месеци са предадени на няколко души и ако с мен се случи каквото и да било ще бъдат посочени всички хора, свързани с Джулиана Гани и нейните действия през последната половин година!
Най-лесно е да кажете „тя е афектирана“, но запомнете думите ми – имам стотици подобни ситуации и доказателства. С времето ще видите, че това не е афект а перманентно поведение към мен. Има по висш съд от гражданския! Бог ни гледа! Той знае всичко и пред него съм чист.
Очаквам поредица от удари срещу мен. И вие очаквайте! Защото 10 дни се молих на все още настоящата си съпруга да не сме глупаци и да имаме разбирателство за доброто на детето. Тя ме излъга десетки пъти, че ще направим споразумение, но това беше за да си стоя кротко докато ми готвят удар след удар в гръб. В момента се търсят именно тези връзки, с които съм заплашван дълго. Слава богу в доказателствата ми има всичко, най-вече имена! Целите записи, дълги часове, ще се представят пред съда. Както са записани – така.

  Чуйте записа ТУК

[video]

Свързани статии