Битката на титаните започна: Доц. Мангъров срещу ген. Мутафчийски за „Мъж на годината”

Битката на титаните започна: Доц. Мангъров срещу ген. Мутафчийски за „Мъж на годината”

06.01.2021

onovini.eu

663


Двамата архиврагове ген. Венцислав Мутафчийски и доц. Атанас Мангъров се изправят в поредната си публична битка – този път за „Мъж на годината“.

От днес започва публичното гласуване за номинираните личности в авторитетния конкурс на Дарик радио, който се провежда за 13-а поредна година. За втори път в историята на конкурса има и екипна номинация.

Номинирани за „Мъж на годината“ са: Стефан и Максим Иванови – баща и син, прекосили с гребна лодка Атлантическия океан; доцент Атанас Мангъров, инфекционист и педиатър; Генерал Венцислав Мутафчийски, военен лекар.

секи може да подкрепи еднократно една от номинациите до 28 февруари включително на: manoftheyear.bg.

Статистиката показва, че най-често наградата „Мъж на годината“ отива при политици или спортисти. Последните й носители обаче бяха лекари – д-р Милен Врабевски и проф. Иво Петров, а шансът и тази година да я вземе „бяла престилка“ е близо 70%.

Най-номинираният политик за „Мъж на годината“ е Иван Костов. Сред спортистите по брой на номинации води Христо Стоичков. Нееднократно в първата десетка са били Желю Желев, Стефан Софиянски, Богомил Бонев, Симеон Сакскобургготски, Бойко Борисов. Според регламента на конкурса в него не могат да участват мъже, които са го печелили два пъти. Досега това са Желю Желев, Петър Стоянов и Бойко Борисов.

На церемонията се излъчва и Мис ТВ-чар.

Свързани статии