Актуално

На фокус

Бербатов: Голяма е вероятността за нов конгрес на БФС

Бербатов: Голяма е вероятността за нов конгрес на БФС

15.10.2021

Втори фронт

938


Има голяма вероятност да има нов конгрес. Това ще го оставя на адвокатите. Те работят усърдно върху това. Това заяви в социалните мрежи кандидатът за шеф на Българския футболен съюз Димитър Бербатов, който оспорва легитимността на победата на Борислав Михайлов на извънредния конгрес този вторник.
„Най-хубавото беше да видя, че клубовете виждат алтернатива при гласуването. Видя се, че има още несигурни клубове. Но сега, с това, което стана, се вижда, че се иска промяна и има хора, които работят за тази промяна“, казва още Бербатов.

„Няма да се откажем, продължаваме, защото това, което показахме в последните шест месеца е, че искаме да работим за доброто на българския футбол“, категоричен е той.

Припомняме, че Боби Михайлов бе обявен за победител след гласуването с 241 гласа, въпреки че преди това водещият на конгреса Камен Костадинов обяви, че за победа на първи тур за нужни 242 гласа. Именно поради това Бербатов, който получи доверието на 230 клуба, и неговият екип смята да оспорват победата на Михайлов в съда.

  Източник: frognews

Свързани статии