Актуално

На фокус

Байдън - президент на САЩ е най-големият корупционен скандал в света

Байдън - президент на САЩ е най-големият корупционен скандал в света

25.01.2021

Явор Дачков

14530


Автор: Явор Дачков

Най-големият скандал за корупция през последните месеци е за американския президент Джо Байдън. 

Стана ясно, включително и през записи - документирано, че той уволни главния прокурор на Украйна, защото разследва сина му за далавери и конфликт на интереси. 

Синът на Байдън бе назначен срещу огромна месечна заплата в украинска газова компания без нищо да разбира от този бизнес само защото е син на вицето на Обама. Байдън каза на тогавашния президент Порошенко да махне главния прокурор, защото в противен случай САЩ няма да отпуснат десетки МИЛИАРДА ДОЛАРА помощ на Украйна. 

За по-голяма, доказана и документирана корупция не се сещам в последните десетилетия. Въпреки това Байдън стана президент на САЩ. За убитите протестъри пред Белия дом и стотиците заразени с ковид-19 войници в Капитолия (при антикоронавирусния патос на Байдън, който спечели и заради него) няма да отварям и дума. 

На този фон либералните възмущения от един кичозен и скъп държавен дом в Русия, построен в традицията на разхищението, познато по цял свят, който на всичкото отгоре несправедливо се приписва на Путин (защо му е тъп дворец след като има цяла Русия!) са жалко лицемерие. 

Байдън президент на САЩ е най-големият корупционен скандал в света - кажете нещо по този въпрос, морални имбецили!

Свързани статии