Актуално

На фокус

Байдън обяви Тръмп и неговите поддръжници за "заплаха за демокрацията"

Байдън обяви Тръмп и неговите поддръжници за

02.09.2022

Борислав Цеков

646


Джо Байдън обяви война на Доналд Тръмп и на повече от 75 милиона американци, които подкрепят Тръмп и неговата консервативна политическа доктрина. 

В скандална реч тази нощ (БГ време), която според много наблюдатели в САЩ, имаше "демонично и авторитарно излъчване" - мрачна сцена във Филаделфия, кървавочервено осветление и войници от морската пехота на заден план - Байдън обяви Тръмп и неговите поддръжници за "заплаха за демокрацията". 

Присъствието на войници по време на такава политическа реч беше остро критикувано дори от либерал-прогресистките рупори CNN и NBC. 

Речта, озаглавена "За душата на нацията", беше бойкотирана от повечето големи телевизионни мрежи - излъчваха я на живо само СNN и MSNBC, но ABC, CBS, NBC, Fox, PBS, Fox News и Fox Business не я излъчиха. За нещастие на организаторите на пошлото зрелище, по време на част от речта се чуваше глас от публиката, който скандираше F*uk Joe Biden.


Байдън и неговото обкръжение от либерал-прогресисти и глобалисти обявиха война на Тръмп и републиканците. Ще я получат! И ще я загубят. 

Тогава победата на Тръмп през 2016 г. ще им се струва като мил спомен. Защото този път няма да има прошка и държавният апарат на САЩ ще бъде прочистен на всички нива. 

Организираният саботаж в Държавния департамент, ЦРУ, ФБР и редица други държавни агенции, срещу легитимно избраната политика на Доналд Тръмп по време на първия му мандат, няма да бъде допуснат отново!

[video]

Свързани статии