Актуално

На фокус

Бащата на Сашко: Момчето във видеото е синът ми (ВИДЕО)

Бащата на Сашко: Момчето във видеото е синът ми (ВИДЕО)

13.11.2022

Втори Фронт

16804


"Аз твърдя, че това е моят син. Трябва да го намерим", заяви пред БНТ бащата на изчезналото дете, след като във Фейсбук групата "Снимай Перник, нека всички видят!" се появи видео, че е видяно пред 68-ми блок. Потребителка твърди, че на него е заснела 12-годишния Александър.

"Със същите маратонки като цвят, същият панталон, по някакъв начин си е сменил якето, не знам как е станало, доста е слаб и немощен, защото не е ял от 3 дни, но държи вода в лявата си ръка", каза пред БНТ Александър Цветанов.

По думите му жената, която го е заснела, е тръгнала да го спира, но слизайки по стълбите детето вече ѝ е отминало блока.

"Ще продължим с търсенето през цялата нощ. От 3 дни живея в гората и не ям, не спя. Разпитваха ме, да. Мога да обясня абсолютно всичко по часове и минути какво съм правил. Само него си имам и трябва да го намерим, да побързаме, защото вече е студено. Имам информация от екстрасенс, че трябва да се проверят входовете и стълбите, някакъв бетон до който стоял, без стени и врати. Ей там има един строеж и ще ходим да го видим, да го проверим", каза още пред БНТ Александър Цветанов.

[video]

Източник: БНТ

Свързани статии