Актуално

На фокус

Андрей Райчев: Не виждам разлика между това което гледахме по време на коронавируса и сега

Андрей Райчев: Не виждам разлика между това което гледахме по време на коронавируса и сега

21.05.2022

Втори Фронт

3070


Виждам стабилизация в българското обществено мнение за войната и почти не се мени, групите се образуваха и много малко преливат. Нещо което е необичайно, нещо което се случи на България с коронавируса съвсем скоро. Не виждам принципна разлика между това което гледахме по време на коронавируса и сега. Това буквално е същия въпрос, защото е наследен. Светът като цяло влезе в тази оптика на украинската война и проблема Путин, пренасяйки проблема от коронавируса. Това каза социологът Андрей Райчев в "Панорама".

"Когато господин Зеленски го предложиха за нобелов лауреат за мир, аз казах, че ще подкрепа ако Путин го предложат за медицина, той излекува света от коронавируса, той подмени кризата, той подмени страха", каза още Райчев.

"Изобщо не е задължително аз да харесвам Путин, за да мразя Зеленски. Аз го смятам за изключително нискокачествена топка, която е пробутана по безобразен начин, която вреди на света и на украинския народ. Това е ситуация, която ни се пробутва, че който не харесва Зеленски е за Путин, ама това не е верно", коментира Андрей Рачев.

Източник: БНТ - вижте цялото видео.

Свързани статии