Актуално

На фокус

Андреа: Бях болна от рак. Исках да се самоубия

Андреа: Бях болна от рак. Исках да се самоубия

15.08.2022

Втори Фронт

481


Фолкпевицата Андреа разтрепери феновете си с шокиращо признание. Фолкпевицата разголи душата си като сподели, че е преминала ужасен период в живота си, който не е споделила с почти никого.

Изпълнителката на „Като непознат“ призна, че е имала рак. Нещо повече тя е претърпяла операция в Турция без да каже на семейството си и бившата си половинка Кубрат Пулев.

Признанието на Андреа дойде в отговор на публикации, че е показала космат корем.

„Това, което наричате косми е белег от рак, който се наложи да оперирам миналата година, благодарение на най-добрия хирург в Турция. И тази новина старателно криех от феновете си дълго време, дори и от близките си в това число семейството ми и Кубрат. Така, че ви пожелавам никога да не ви се случва“, изрева певицата на стори в Инстаграм.

„Нашите си мислеха, че съм на разкрасителни процедури в Турция, чак след 1 година им казах всъщност какво се случи“, заяви пред „Телеграф“ изпълнителката на „Хайде, опа“.

Уникален хирург е. Препоръчвам го на всички. Баба ми умря от рак, но тя не искаше да ходи на лекар. А е много важно да се хване на време. Това се случва на много хора. Най-важното е, че вече всичко е зад гърба ми. Отидох на изследвания в клиниката и го установиха. Веднага решиха да направят операцията, за да не се получат разсейки. Разбира се, после ме шиха. А днес с гордост си нося шева. В момента съм на една яхта на Миконос и животът е много хубав“, казва още Андреа.

Преди това пък звездата призна и за друго, заради което е щедро критикувана от феновете си: „Имах проблем с килограмите, но не това беше най-страшното, а това, че започнах да чувствам, че нещо с мен не е наред, а Кубрат не ме подкрепи. Не финансово, има друг вид подкрепа, която търся в един мъж. Не я получих и започнах да пия хапчета“, каза тя.

Тогава тя призна, че са й хрумвали дори самоубийствени мисли. „След раздялата исках да се забия със 150 км/ч., пих хапчета“, разказва още Теодора Руменова, както е истинското име на блондинката.

Източник: tvmedia.bg

Свързани статии