Актуално

На фокус

Алек Болдуин след инцидента: Шокиран съм и сърцето ми е разбито

Алек Болдуин след инцидента: Шокиран съм и сърцето ми е разбито

23.10.2021

Втори фронт

11292


Холивуд е потресен от инцидента в щата Ню Мексико, при който актьорът Алек Болдуин застреля оператора и рани режисьора на уестърн, в който играе и е продуцент.

В първата си реакция, публикувана в профила му в "Инстаграм", той заяви: "Нямам думи да изразя шока и тъгата си от трагичния инцидент, отнел живота на Халина Хътчинс - съпруга, майка и дълбоко уважавана колежка". Болдуин допълва, че изцяло сътрудничи на властите в разследването на това как се е случила трагедията.

"В контакт съм със съпруга ѝ и му предложих на него и на семейството своята подкрепа. Сърцето ми е разбито от причиненото на него, на техния син и на всички, които познаваха и обичаха Халина", добави той за родената в Украйна операторка на филма Rust.

Полицията съобщи днес, че още не са повдигнати обвинения на никого и разследването продължава. Болдуин доброволно е дал показания на местния шериф. Според първите съобщения става дума за стрелба с халосни патрони, в която нещо ужасно се е объркало.

След първоначални съобщения, че режисьорът Джоуел Соуса е в тежко състояние, актрисата Франсис Фишър, която играе във филма, написа, че той ѝ съобщил, че е изписан от болницата. Соуса и Болдуин се познават от съвместната работа през 2019 г. върху филма Crown Vic.

   Източник: dnevnik

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания