Актуално

На фокус

АБВ остро срещу НОЩ: Шайка жалки слуги, които обслужваха Борисов

АБВ остро срещу НОЩ: Шайка жалки слуги, които обслужваха Борисов

16.04.2021

Втори фронт

2971


От партия АБВ, оглавявана от Румен Петков, потриха доволно ръце след новината, че премиерът в оставка Бойко Борисов разформирова НОЩ. В същото време политическата формация отправи за пореден път тежки обвинения към членовете на щаба.

„Преди минути излезе обявлението, че е разпуснат Националният оперативен щаб, за което АБВ настоя още в нощта на изборите.

Шайка жалки слуги, облечени в бели военни униформи обслужваха политически и против медицинската наука Борисов и борисовщината. Те трябва да получат заслуженото, тяхната дейност трябва да бъде проверена и срещу тях трябва да се вземат мерки, които ще покажат на лекарите уважението и преклонението към лекарския труд и към труда на хилядите здравни работници.

Но трябва да покажат, че престъпниците, които злоупотребяват с властта си, обслужвайки премиера, само за да бъдат погалени по главичките, ще получат заслуженото.

Защото лекарят-престъпник е по-опасен от убиеца.

АБВ постигна първата победа в 45-ия парламент и ще продължим да се борим за здравето и сигурността на българските граждани“, заявиха хората на Румен Петков и илюстрираха коментара си със снимка на Бойко Борисов и на вече бившия шеф на НОЩ ген. Венцислав Мутафчийски.

 Източник: onovini.eu

 

Свързани статии