Актуално

На фокус

4 двойки българи се качват на "Кораба на оргиите"

 4 двойки българи се качват на

20.08.2022

Втори Фронт

355


4 двойки българи са се записали за нудиски круиз, който тръгва през февруари от Флорида в САЩ, пише „Телеграф“.

Известното за нашенците засега е, че едната двойка е семейна и от години живее отвъд Океана, другата пък е смесена – българка и американец, който обаче има и български паспорт.

Този тип нудиски почивки на т.нар. голи кораби набират популярност от няколко години, но бяха прекъснати покрай пандемията. Този круиз се явява и първият, който ще тръгне, след като ковид вълната мина по целия свят и нещата бавно започнаха да се успокояват. Нудистите пък търсят също спокойствие за себе си и партньорите си.

За момента не е ясно дали ще има някакви ограничения, но се очаква участниците в круиза да бъдат само със зелени сертификати за ваксина.

На кораба мъже и жени ще се разхождат денонощно, както майка ги е родила. Сексът помежду им, както и в общи двойки, така и с отделни пасажери изобщо не е забранен, а дори се насърчава от организаторите.

Круизът ще пътува между 12 и 26 февруари от Флорида към Карибските острови, Сейнт Томас, Сейнт Китс, Антигуа и още много забележителности в този район.

При акостирането на карибските острови пътниците ще трябва да са с дрехи, но на борда на кораба задължително ще са без облеклото.

От сайта на организаторите става ясно, че корабът Carnival Pride предлага и няколко нудистки дни на сушата.

Кулминацията на круиза ще бъде  ексклузивно пътуване до частния плаж на хотел в Принсес Кейс и ден на плажа на частен остров Халф Мун Кей на Бахамите, където отново всички ще са дибидюс голи.

На кораба има екипаж от 400 души и 650 пътници. На борда има много развлечения, както и няколко ресторанта. 24 часа ще се предлагат пица, сладолед и кафе, ще работят басейн, водни пързалки и джакузита.

Най-много от записалите се са американци, следвани от бразилци, французи, аржентинци, германци, италианци, мексиканци, холандци, шведи, швейцарци и англичани. Има и единични двойки чехи и поляци.

Цените за този тип приключения започват от около 6000 долара за обикновена каюта. 

Източник: novini.bg

Свързани статии